Projecte NOE 𝄙
Propostes
Fòrum
Què necessitem?
Entitats col·laboradores
Materials
Grup de recerca
Vols ajudar?
Calendari
Networking
Juntes decidim
Planificació del projecte
Documentació
Llicència
Cansada de tenir por?

Cansada de que et considerin la culpable d'un sistema cultural que és clarament ineficient e insuficient?

La Tecnologia només es posa al nostre servei quan és l'home -el mascle- l'afectat. Ja n'hi ha prou.

El Projecte "No One Else" (Ninguna més) és la meva proposta, no per resoldre el problema cultural, si no per mantenir-nos en vida, per protegir-nos, perquè ninguna nena, noia o dona senti por mentre passin generacions que facin que NOE ja no sigui necessària.

NOE és un projecte d'àmbit tecnològic/científic que té com a principal objectiu dissenyar un sistema de vigilància i protecció. NOE podria ser una xarxa on estar connectats i respondre davant d'un avís d'ajuda, podria ser un mètode dissuassori i en cas necessari ofensiu per l'agressor.

Ara mateix NOE és una idea que per dur-la a terme és necessari la col·laboració de més persones, necessitem idees que siguin pràctiques ja que no sabem el temps que disposarem per reaccionar. Penseu en totes les situacions que us trobeu a diari, penseu en totes les notícies que sentim a diari, imagineu-vos ser vosaltres o algú estimat la víctima. Se t'acudeix alguna cosa que et podria haver ajudat a escapar?

L'agressor o agressors són els cobards, ells juguen amb l'avantatge de la por. No creus que ha arribat l'hora de prendre'ls aquesta avantatge?

Uneix-te al grup de treball del projecte NOE.

Torna a la pàgina principal
Tots els drets reservats, Barcelona de 2023.